Din egenfortælling

DIN EGENFORTÆLLING

Din historie er dit fundament, hvorfra du kan tale og fortælle fra hjertet og forbinde dig med andre mennesker. Det handler om dit liv og dit nærvær.

Historien om dig og dine livserfaringer er din uvurderlige ressource.

Du kan vende en historie, der hidtil har hæmmet dig enten konkret eller følelsesmæssigt, til at være en del af det, du deler om dig selv, og som viser hvem du er som person.

Fra smertefuld sårbarhed til stærkt nærvær

Den smertefulde sårbarhed er der, hvor du mærker et ubehag og en usikkerhed ved at dele din historie. Du bliver for privat. Du er endnu ikke klar til at beskrive dine følelser og tanker, og du kan ikke give din indsigt videre til andre.

Det stærke nærvær er der, hvor du kan nå at tænke og vurdere det, du fortæller og deler, så det kommer fra dig. Du kan være personlig. Du ved, at din historie ikke kun handler om dig – den handler om noget alment menneskeligt. Din historie rammer noget i andre.

Der sker et vigtigt skift, når du finder styrken i det, der har været og er udfordringer i dit liv. Hvor du har fået læring og indsigt. Situationer, hvor du har oplevet forandring, et vendepunkt, eller pludselig forstod noget, du ikke forstod før.

De situationer og øjeblikke er særlige for din stærke historie. Det er indsigt, du kan bruge bevidst i måden, du fortæller historien om dig. Det viser dit perspektiv på dine personlige oplevelser og udfordringer.

Når du fortæller historier om dig selv på en måde, du har det godt med, inviterer du andre ind i dit liv. Du kan inspirere med det, du gerne vil bidrage med, og du kan bedre modtage det fra andre, som du har brug for som person.

I et coachingforløb arbejder vi med en effektiv metode til at finde din stærke historie.

Det er en proces, der giver dig kontakt til din sårbarhed og fornyet mod til at dele og være tilstede i øjeblikket og være nysgerrig – på dig selv og på andres historier.

Du kan være den, du gerne vil være, og som du har behov for at være for at opnå det, du ønsker i dit liv.