Find din kernehistorie

Find din kernehistorie din historie indeholder dit særlige råstof

Et forløb for dig, der inderst inde ved, at du har brug for at være tydeligere som den person, du er og for det særlige, du kan.

Vi kan have flere historier, vi fortæller og gentager om os selv. Også selv om de historier ikke gavner os. Vi kan godt mærke, at der er noget, der ikke føles helt rigtigt. Faktisk ved vi godt, at det ikke er rigtigt. For os.

En uhensigtsmæssig gentagelse kan hænge fast i en tvivl om, hvad vi selv bør, må og kan, og hvordan vi kan stå ved os selv og det, vi kan.

Tvivlen kan betyde, at vi bliver alt for optagede af, hvad andre kan og gør. Vi leder efter at kunne det, som vi længes efter at kunne, men i stedet kommer vi til at sammenligne os med andre. Vi gør det sværere at høre det, vi fortæller om os selv, vi ved ikke, hvad vi skal lytte efter, vi taler og overdøver med det, vi tror, at andre vil høre.

Måske kender du til den tvivl. Måske kender du også til den indre uro, tvivlen efterlader. Der er noget vigtigt, der mangler. Du ved, at der er mere til historien om dig. Du ved bare ikke, hvordan du skal få fat på det.

Ofte kan det, der er helt tæt på os, være svært at se klart, og især kunne se vores egen person tydeligt. Der kan vores egne fortællinger om, hvem vi er, hænge alt for fast i gentagelserne.

Hvad vi selv overser eller taler udenom og væk fra, fordi vi ikke tør slippe gentagelsen, er det, der er kernen. Det der indeholder kernehistorien.

Kernehistorien er ikke én historie. Det er fortællingen, du vælger om dig selv. Hvor du ved og mærker, når du bevæger dig for langt væk fra den, du er og vil være. Det er dig som individ.

At finde din kernehistorie er for dig selv at vide, at du kan stole på det, du mærker og fornemmer. Du er inde ved essensen af, hvorfor det lige er dig, der gør det, du gør, og hvorfor du gør det godt.

Det er hele grundlaget for din integritet og autenticitet.

I et coachingforløb arbejder vi med at definere din kernehistorie.

Det er en proces at finde og formulere din kernehistorie. Coachingen er en bestemt metode, der gennem et udvalg af dine egne historier finder ind til dit særlige råstof, den person du er med din natur, dit sind og væsen og med dine evner og særlige egenskaber. Kernehistorien der sikrer dig en grundlæggende tillid til dig selv, også når du tvivler og tøver.

Konkret udbytte af et forløb

Du kan gå med de valg, der giver mening for dig, uden at føle du skal forklare eller forsvare.

Du har mod til at gå ind i det sårbare rum, uden at det opleves forkert bagefter.

Du kan have tillid til, at det du kan og siger gør en forskel, uden at tænke, at det ikke er nok.

Du kan have et naturligt mod til at gå imod strømmen, uden at undskylde for det.