Find historien om dig og din virksomhed

Du er din virksomhed – Find historien om dig og din virksomhed

Et forløb for dig med egen virksomhed, dit virke er drevet af din viden og din praksis og ikke mindst dig som person med din historie.

Det kan være, du er coach, terapeut, rådgiver, konsulent eller måske underviser med dit særlige speciale.

Du har brug for at nå ud til de mennesker, du er bedst til at hjælpe. Hvor du kan bidrage og gøre den største forskel med det, som er kernen i din virksomhed. Det er din forretning. Du er den.

Alligevel oplever du måske, at når andre spørger dig, hvad du laver i din virksomhed, hvad er det mere præcis, du hjælper mennesker med, og hvorfor lige dét, så tøver du og kommer til at lede efter ordene. Det kniber med at give et klart svar og efterlade et overbevisende indtryk på andre.

En ting er at vide, at der er noget, du er særligt god til at hjælpe andre med. Noget andet er, hvis du gerne vil leve det. Det er det, der er markedsføring. Og de to, ønsket om at hjælpe andre og nødvendigheden af at skaffe mennesker, der vil købe af én, er ikke altid så nemme at forene.

Men faktisk er løsningen præcis det at forene de to. Forene det du har i dig af viden, erfaringer, læring, metoder og inspiration med det at række ud til de rette mennesker, der skal opdage dig og din virksomhed og reagere personligt og positivt på det, som du står for, og måden du gør det.

Som individer forbinder vi os med hinanden, når vi genkender os selv i hinandens historier. Det handler om relevans, genklang og om at danne relationer.

Der er en særlig grund til, at du har valgt at bruge din tid og dit liv inden for det felt, du har. Din virksomhed eksisterer, fordi du er den, du er, med den historie, du har. Kort sagt, fordi du er dig.

Når du forbinder din historie med din ydelse eller dit produkt, kan du tale om det på en måde, der kommer fra dig selv og på din personlige facon taler du direkte til de mennesker, du ønsker at nå ud til.

Historien om dig og din virksomhed er ikke hvilken som helst historie. Det er nødvendigt, at den er nøje udvalgt. Du kunne fortælle mange forskellige historier, men der er én, der er den bedste til formålet. Det afgørende er, at historien er relevant for netop de mennesker, du kan hjælpe, og de genkender sig selv. Når du taler ud fra egen erfaring, kan du tale direkte, så mennesker føler sig set og hørt – og kommer til dig, fordi du står for det, du siger.

I et coachingforløb finder vi dit personlige brand i din virksomhed. Vi integrerer din person med det, som du og din virksomhed står for.

Overordnet er det konkrete udbytte

Du bliver tydelig som menneske, og det tydeliggør din forretning.

Du opnår en naturlighed omkring markedsføring, for du har dig selv med.

Du undgår en energikrævende og unødvendig sammenligning med andre.

Du bevarer tilliden til, at du gør en forskel og bidrager med noget særligt i en sund konkurrence med andre inden for samme felt som dig.