Har du succes med at være dig?

Har du succes med at være dig?

Det spørgsmål kan lyde modstridende. Måske ligefrem provokerende.

For hvordan kan begrebet succes forenes med det at være sig selv?

Hvornår vokser en længsel efter succes så stor, at den efterlader følelsen af utilstrækkelighed?

Vi kommer alt for nemt til at måle vores egen succes efter det, vi oplever som andres accept af os og det, vi siger og gør. Vi er ovre i, hvordan vi forestiller os, at andre ser os, og om de ser op til os. I det rum opstår let følelsen af ikke at slå til.

Så uden selv at vide det, spørger vi faktisk, hvor meget succes har jeg med at være mig?

Det koster en stor mængde energi at vurdere sig selv og måle sit eget værd gennem så diffuse forestillinger. Det er at forsøge at måle noget, som ikke kan måles. Det er udmattende at have et fokus, som er en konstant søgen efter noget “korrekt”, som ikke findes. Resultatet bliver, at det er nemt at komme til at føle sig forkert eller uperfekt.

Vil du gerne have succes med at være dig?

Dine kriterier for succes bestemmer du selv. Du bestemmer det gennem den måde du taler til og om dig selv. Du bestemmer det gennem dine tanker om dig selv. Det, der er en meget vigtig del af den historie, du fortæller.

Slip følelsen af utilstrækkelighed og gør plads til alt det, der giver dig den gode følelse af, at du er dig selv og har det godt med det. Det er succes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *