7 overbevisninger til at tale fra hjertet

TAL FRA HJERTET

Jeg ved godt, hvad jeg vil sige, jeg ved bare ikke hvordan.

Jeg ved godt, hvad jeg står for, jeg kommer bare ikke ud med det.

Kender du det, at du tænker klare tanker, du er parat til at dele tankerne, og de er vigtige for dig at dele. Så sker der det, at når du siger dem højt, er du uklar. Ordene kommer slet ikke ud, som de var i tankerne.

Du kan mærke en usikkerhed, og dit fokus flakker, og det bliver endnu sværere at være skarp i det, du vil sige. Du får faktisk ikke sagt det vigtige, og du opnår ikke, at andre lytter til dig og hører dig.

Der sker det, at du kan blive for selvbevidst. Du kommer til at overdøve den stemme, der støtter dig, og som gør dig i stand til at tale direkte og oprigtigt om det, du står for.

Du bliver holdt tilbage af en forestilling om, at der er en bestemt måde, du skal formulere dig.

Men der er ikke nogen bestemt måde.

Der er DIN måde. Og den kan du finde.

Jeg har lavet en oversigt over 7 overbevisninger, der er med til at styrke dit mindset, så du helt grundlæggende har ro i tankerne, når du taler.

Det betyder, at du taler med en sikkerhed, fordi du ikke begrænser dig selv af en selvanalyse og tanker om, hvad der er rigtigt eller forkert. Du taler ud fra det sted, der er rigtigt for dig.

De 7 støttende overbevisninger:

  1. Når jeg giver slip på tanker og overbevisninger, der begrænser mig, giver jeg plads til nye, der støtter mig.
  2. Jeg har gjort et stort forarbejde for at være her, hvor jeg er i dag, og det har jeg al mulig grund til at dele. Jeg ved, hvad jeg taler om.
  3. Det, jeg er rigtig god til, er det ikke alle, der kan. Det er noget, der er unikt, og som stammer fra personlige erfaringer.
  4. En sammenligning med det, andre siger eller gør, er ødelæggende og irrelevant. En andens virkelighed er ALDRIG, hvad jeg forestiller mig.
  5. Jeg har noget særligt at give. Jeg kan gøre en forskel.
  6. Mit mindset er mit valg. Jeg kan ændre, hvordan jeg føler, gennem hvad jeg tænker.
  7. Jeg lærer hele tiden, og den læring er en del af mine kompetencer og særlige indsigt.

En bevidsthed om disse overbevisninger vil, som du arbejder med dem, gøre dig tydeligere som person, og det bliver naturligt for dig at stå oprigtigt frem, og du bliver hørt for det, du vil sige.

Disse støttende overbevisninger betyder en ændring af den historie, du fortæller dig selv, og som styrker dig til at udtrykke det, du står for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *